Başkan BELOVACIKLI’dan Destek Hizmetlerine Ziyaret

İlçemizde yapılan çalışmaları her zaman yakından takip eden Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette Marangoz Atölyesi’nden Demir Atölyesi’ne, Lastik Deposu’ndan Tamirhane’ye kadar incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız gerçekleştirdiği incelemelerin ardından birim amirleriyle sohbet etti.İlçemizde yapılan çalışmalar ve malzemeler bakımından bilgi alan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü civar Belediyeler ile kıyaslandığında oldukça modern ve kendi sorununa kendi çözüm üretebilen bir konumda.Örnek vermek gerekirse ilçemizde bank, masa, korunak vs. bütün ihtiyaçlarımızı kendi atölyelerimizden karşıladığımız gibi araçlarımızda yaşanan problemlere de bünyemiz içerisinde kurduğumuz modern tamirhane ile çözüm üretiyoruz.Boş yere para harcamadan en az maliyetle işlerimizi çözerek ekonomimize katkı sağladığımız gibi işlerimizi olabildiğinden daha hızlı biçimde çözüme kavuşturuyoruz.Gerçekleştirdiğim ziyaret kapsamında da birim amirlerim ile görüşerek gerekli bilgileri aldım.Gözlemlediğim incelemeler sonucunda farkettiğim bazı eksikliklerimizi en kısa sürede tamamlayacağız.Gerzeli hemşehrilerim için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Daha modern, daha marka, daha yaşanabilir bir Gerze için her zaman çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.