Başkan BELOVACIKLI’dan Cemil Dayı’ya Ziyaret

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI büyük bir vefa örneği göstererek Sinop Huzurevi Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamını sürdürmekte olan Cemil ERDOĞAN’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette kendisine ilçemizin tanınmış simalarından İbrahim KARAGÜLLE eşlik ederken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ ve Kurum Müdürü Hasan CEYLAN ziyarette misafirperverlik örneği sergilediler.Ziyaret esnasında yaşlılarımıza birtakım yiyecek ikramında bulunan Belediye Başkanımız ardından ilçemizin yakından tanıdığı isim olan Cemil ERDOĞAN ile sohbet gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı oldukça mutlu görünen Cemil Dayı ziyaret sonuna kadar Belediye Başkanımız ile birlikte kalırken Başkan BELOVACIKLI odaları ziyaret ederek yaşlılarımızla da sohbet gerçekleştirdi.Ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürü Melih KELEŞ ve Kurum Müdürü Hasan CEYLAN ile Gerze’de inşaatı tamamlanan Yaşlılar Evi hakkında da görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Cemil Dayı hepimizin yakınen tanıdığı ve çok sevip saydığı bir amcamız.İbrahim KARAGÜLLE ağabeyim de buraya her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler neticesinde Cemil Dayı’mızın şahsımı çok görmek istediğini söyledi.Bu doğrultuda hemen harekete geçerek ziyaret gerçekleştirdik.Kurumu gezdiğimizde çalışan tüm personellerin özveriyle çalıştığını ve yaşlılarımıza gerçekten çok titiz bakıldığını gözlemledik.Ben şahsım ve kurumum adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret esnasında bir ihtiyacı ve isteği olup olmadığını soran Belediye Başkanımız Cemil Dayı ile hatıra fotoğrafı çekinerek ziyareti sonlandırdı.Belediye Başkanlığı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürü Melih KELEŞ ve Kurum Müdürü Hasan CEYLAN’a, Sinop Huzurevi Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarına özverili tutumlarından dolayı teşekkür eder, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu yaşam dileriz.