Başkan BELOVACIKLI’dan Gerze Birlik’e Jest

Gün geçtikçe gelişen ve modernleşen Gerze’de Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI verdiği sözü yerine getirerek Gerze Birlik Minibüs Durağı’nı yeniledi.

Yenilenen yüzüyle açılışı yapılan durağın açılış programına ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Belediye Başkanvekilimiz Hayrettin ERGÜN, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Belediye Meclis Üyeleri, Kooperatif Başkanı Rafet BAŞ ve Şoförler, Siyasi Parti Temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaşımız katılırken davullu zurnalı eğlencede vatandaşlara ikramlarda da bulunuldu.

Düzenlenen programda kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Başkan BELOVACIKLI; “Gerze Birlik Minibüs Durağı ilçemize yakışmıyordu.Şoför arkadaşlarımız bana gelerek destek istedikleri projede Gerze Belediyesi olarak Durağı yeniledik.En ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz durak inşaatında vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için bekleme salonu da yaptık.Gerze Birlik Minibüs Durağı vatandaşa hizmettir.Taşımacılık sektörü en önemli hizmet sektörlerinden biridir.Allah şoför kardeşlerimize kaza bela göstermeden bol kazançlar nasip etsin.Ben buradan kira almıyorum ve almayacağım.Gerze Birlik Minibüs Durağı başta şoför kardeşlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kurdele kesimiyle hizmete giren durağı gezen ziyaretçiler Başkan BELOVACIKLI’ya teşekkür ederek, hayırlı olmasını dilediler.

Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.