İki Bölgede Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Yılın 12 ayı vatandaşlarımıza hizmet götürebilme adına bir çok alanda çalışma yürüten Gerze Belediyesi son olarak ilçemiz Atatürk Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesinde kaldırım ve yol çalışmalarına başladı.

İki ayrı bölgede çalışmalarını sürdüren Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 19 Mayıs Mahallesi’nde Atatürk İlkokulu çevresinde yol çalışmalarına başlarken ilk olarak kum dökme işlemlerini tamamladılar.Ardından, düzlenen zemin üzerinde bordür taşı döşeme işlemlerine başlayan ekiplerimiz daha sonra ise kilit parke taşı yerleştirme işlemine koyuldular.Çalışmaların yürütüldüğü bölgede yolun büyük bir bölümü tamamlanırken önümüzde ki günlerde bölgenin tamamen hizmete açılacağı belirtildi.

Diğer bir çalışma ise ilçemiz Atatürk Mahallesi Gerze Devlet Hastanesi yolu istikametinde yürütülüyor.Burada ise yayaların ulaşımları hususunda sıkıntı çektiğini gören Başkan BELOVACIKLI talimatları doğrultusunda kaldırım çalışmalarını başlattı.Alanın ölçümü sonrası çalışmalara başlayan ekiplerimiz burada da ilk olarak çalışmaların uygulanacağı zemine kum dökerek düzleme işlemlerine başladılar.Ardından bordür taşı döşeyerek yağmur yağışlarından yayaların etkilenmemesi için kanal yapan ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme işlemlerine koyuldular.İlçemizin her bölgesinde çalışmalar aralıksız devam ederken Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da bir açıklama gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında vatandaşa bilgi veren BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Vatandaşımıza hizmet için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Geçtiğimiz günlerde yol çalışmasına başladığımız 19 Mayıs Mahallesi’nde yolu yarıladık.Burada ki çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp yolumuzu hizmete açacağız.Ekiplerimizin bir kısmı da ilçemiz Atatürk Mahallesi’nde çalışmalarını yürütüyor.Devlet Hastanesi’ne çıkan yol üzerinde vatandaşlarımızın ikametleri hususunda sıkıntılar yaşadığını gözlemleyerek ekiplerimizi hemen buraya yönlendirdim.Bölgede başlattığımız kaldırım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp hayırlısıyla vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmesini en aza indirgeyeceğiz.Halkıma hizmet etmek benim için şereftir.Herşey, daha güzel ve daha modern bir Gerze için.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak halkımıza hizmet hususunda çalışmalarımızın ilk günkü aşkla devam edeceğini bildirir, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız.