Başkan BELOVACIKLI’nın 1 Ekim Yaşlılar Günü Mesajı

“Yaşlılarımız, geçmişten geleceğe kültür vazifesi taşıyan önemli kişilerimizdir.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu vesileyle de ilçemizde Yaşlılarımızın ihtiyaçlarına yönelik bir çok proje yapmaya ve hayata geçirmeye var gücümüzle devam ediyoruz ve edeceğiz.

Bu vesileyle; tüm büyüklerimin ellerinden öperek 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum."

Osman BELOVACIKLI

Gerze Belediye Başkanı