İhsan GEDİK Gerze’de

Geçtiğimiz yıllarda ilçemize gelerek miniklerimizi mutlu eden Yeşilçam Sinemalarının Usta ismi İhsan GEDİK birkez daha Gerze’de.

Yeşilçam Sinemalarının usta oyuncusu İhsan GEDİK ve ekibi, Belediyemizin sponsorluğunda çocuklarımıza tiyatro gösterimi sergiledi. Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde İhsan GEDİK, Fuat DİLEK ve Mustafa BIDIL'ın iki seans olarak sergilediği tiyatro oyunu, çocuklarımıza neşeli anlar yaşattı.

16 yaşında girdiği Yeşilçam Sinemalarında 50 yılı deviren büyük usta İhsan GEDİK, 600 ile 1000 arasında oynadığı filmden sonra tiyatroya daha çok vakit ayırdığını ve tiyatronun hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirtti.Sözlerine devam eden büyük usta, çocuk tiyatrosunda yer almanın bir ayrıcalık olduğunu, kendisinin ilkokul mezunu olduğunu ve bu yüzden çocuklarımızı okumaya teşvik etmek için çocuk tiyatrolarına yöneldiğini ifade etti.Hayat öyküsünden bahseden usta oyuncu, ilçemizde böyle bir organizasyona imkan sağladığı için tiyatro ve çocuk sevdalısı olarak nitelendirdiği Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI'ya teşekkür ettiğini söyledi.

Çocuklarımızı öğretirken neşelendiren tiyatro oyunu, hep birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı eşliğinde sona erdi.

Bizlerde, Belediye Başkanlığı olarak İhsan GEDİK ve ekibine teşekkür eder, sağlıklı uzun ömürler dileriz.