Gerze Birlik’ten İade-i Ziyaret

Gerze Minibüsçüler Kooperatifi şoförleri geçtiğimiz günlerde Gerze Belediyesi tarafından yenilenen Gerze Birlik Durağı için Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya makamında iade-i ziyaret düzenledi.

Kooperatif Başkanı Rafet BAŞ, Şoförlerden Selçuk KAPTAN ve İbrahim BAL Belediye Başkanımıza düzenlediği ziyarette sağladığı destek ve katkılardan dolayı minnettar olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.Gerçekleşen sohbetin devamında her zaman Osman BELOVACIKLI’nın ve Gerze Belediyesi’nin yanlarında olduklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen misafirlerimiz ziyaretlerinde Başkan BELOVACIKLI’ya hediye takdiminde bulundular.

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanımız ise yaptığı açıklamada; “Gerze Birlik Minibüs Durağı bizler için büyük önem arzetmekteydi.Çünkü Gerze Birlik’e yapılan hizmet aslında vatandaşa hizmettir.Yıllardan beri halkımızı memnun edebilme adına şoför arkadaşlarımız en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar.Bu doğrultuda gerek onların, gerekse vatandaşımızın minibüs saatini rahat bekleyebilmesi adına durağı baştan aşağı yeniledik.Oldukça modern ve güvenilir olan Gerze Birlik Durağı’nın başta tüm şoför kardeşlerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak yenilenen Gerze Birlik Minibüs Durağı’nın şoförlerimize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.