Yol Onarımları Devam Ediyor

İlçemizde doğalgaz projesi sonrası bozulan yolların onarımı tüm hızıyla devam ediyor.

19 Mayıs Mahallesi’nde başlayan onarım çalışmaların devamı yapılan kazı sonrası en çok sıkıntının yaşandığı bölgelerden Sinop karayolu güzergahında gerçekleşti.Gün itibariyle başlayan onarım çalışmalarında Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak kazı bölgesinde ki taşları kepçeyle temizledi.Ardından, sıcak asfalt dökülen bölgede düzleme çalışmalarına başlayan ekiplerimiz trafiğe kapatılan güzergah üzerinde büyük yol katetti.

Çalışmaları yakından inceleyen Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI Doğalgaz sonrası yol onarım çalışmaları hakkında vatandaşlarımıza bilgiler aktardı.Başkan BELOVACIKLI çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz haftalarda 19 Mayıs Mahallesi’nde onarım çalışmalarının startını verdik.Vatandaşlarımızın mağduriyetinin farkındayız.Ancak tekrar belirtmek isterim ki onarım çalışmaları bina ve ev bağlantılarının tamamlandığı bölgelerde gerçekleşecektir.Sinop Karayolu güzergahı yapılan iki kazı çalışması sonrası kullanılmaz haldeydi.Bağlantıların tamamlandığı bölgede hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın bölgede ki mağduriyetini gidermeye başladık.Trafiğe kapalı alanda yaptığımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp tekrar hizmete sokacağız.Vatandaşımın mağduriyetini Gerze’de en kısa zamanda gidereceğiz.” Dedi.

İlçemiz Sinop yolu güzergahında bulunan karayolunda ki çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağını bildirir, saygılar sunarız.