Su ve Kanalizasyon Ekibi Mağduriyet Gideriyor

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri ekipleri ilçemiz Gençlik Caddesi’nde vatandaşımızın mağduriyetini gideriyor.

Doğalgaz çalışmaları sebebiyle bilindiği üzere ilçemizde bazı bölgelerde kanalizasyon hatlarında problemler meydana gelmişti.Gece-gündüz demeden vatandaşlarımızın mağduriyetini gideren ekiplerimiz son olarak ilçemiz Gençlik Caddesi’nde çalışmalara start verdiler.Doğalgaz çalışmaları sonrasında bölgede gelen kanalizasyon arızasını gidermek için kazı çalışmalarına başlayan ekiplerimiz tıkanan bölgeleri açmasının ardından hat üzerinde ki problemleri gidermeye başladılar.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerine yaptığı açıklamada; “Doğalgaz çalışmaları vesilesiyle kanalizasyon ve su hatlarında birtakım sorunlar yaşamaktayız.Vatandaşlarımızın Belediyemize müracaatları doğrultusunda ilçemiz Gençlik Caddesi’nde bir sorun yaşandığını tespit ettik.Bölgede yaptığımız kazı çalışmaları doğrultusunda şebekede tıkanma olduğunu tespit edip gerekli işlemleri gerçekleştirdik.Devamında ise hat üzerinde ki problemleri tespit edip çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.En kısa sürede arızayı onarıp vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz.” Dedi.

Daha güzel, daha çağdaş, daha modern ve daha sağlıklı bir Gerze için çalışmalarımızın aralıksız biçimde süreceğini bildirir, Belediye Başkanlığı olarak tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.