Bir Cadde Daha Yola Kavuşuyor

Daha modern ve daha çağdaş bir Gerze için çıktığımız anlamlı yolda vatandaşlarımıza hizmet getirmeye tüm hızımızla devam ediyoruz.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek 19 Mayıs Mahallesi Dr.Bahattin Caddesi sakinlerini yola kavuşturuyor.Çalışmaların büyük bir kısmını tamamlayan ekiplerimiz kum serme işlemlerinin ardından düzledikleri zemine kilit parke taşı döşemeye başladılar.Bordür taşları ile de araç park alanlarını belirleyen ekiplerimiz büyük mesafe katettiği çalışmaları en kısa sürede bitirip, mahalle sakinlerinin hizmetine açmayı planlıyor.

Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN çalışmaları incelerken gerçekleştirdiği açıklamasında; “Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın hedefleri doğrultusunda çıktığımız meşaketli yolda bir caddemizi daha yol ile kavuşturuyoruz.İnşaat sektörünün ilerlemesiyle birlikte Gerze’de konut sayısı da artmış oldu.Bu vesileyle Gerze’nin bir çok bölgesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdik.Aynı doğrultuda ilçemiz 19 Mayıs Mahallesi Dr.Bahattin Caddesi’nde de yol çalışmalarına başlamış bulunuyoruz.İlk olarak kazı çalışmaları yaptığımız bölgede zemine kum sererek düzleme işlemini uyguladık.Ardından, bordür taşları ile araç park yerlerini belirginleştirdik ve kilit parke taşı döşeme işlemlerine koyulduk.Büyük mesafe katettiğimiz çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesini sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak 19 Mayıs Mahallesi Dr.Bahattin Caddesi’nin mahalle sakinlerine ve ilçemize hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.