ETİ Çocuk Tiyatrosu Gerze’de

Türkiye çapında gerçekleştirdiği turneyle tüm çocuklarımızın yüzüne gülücük konduran ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun son durağı Gerze oldu.

Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde miniklerimizle bir araya gelen ETİ Çocuk Tiyatrosu Sanatçıları hepimizin bildiği Kırmızı Başlıklı Kız’ı oynarken iki seans olarak sergilenen tiyatro öncesi ve sonrası miniklerimize bir takım hediyeler verildi.Gerek aldıkları hediye gerekse tiyatrodan oldukça mutlu gözüken çocuklarımızın kahkahaları Kültür ve Sanat Merkezi’ni şenlendirirken, sanatçılarımız da karşısında ki mutlu kalabalıktan dolayı oldukça mutlu oldular.

Her ay gerçekleştirdiği Çocuk Tiyatrosu’yla miniklerimizi mutlu etmeyi başaran Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya velilerimiz teşekkür ederken Başkan BELOVACIKLI açıklama gerçekleştirdi.Başkan BELOVACIKLI gerçekleştirdiği açıklamasında; “Yıllardır süregelen Çocuk Tiyatrosuyla miniklerimizi mutlu etmeye çabalıyoruz.Çünkü onların gülümsemesi geleceğe daha umutlu ve mutlu bakmamızı sağlıyor.Her ay bir ekibimizi buraya davet ederek bu geleneği sürdürüyoruz.Bu kapsamda ilçemize gelerek bizleri ve en önemlisi geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu eden ETİ Çocuk Tiyatrosu’na teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlı olarak ilçemize gelerek bizleri mutlu eden ETİ Çocuk Tiyatrosu’na teşekkür eder, saygılar sunarız.