Muhtarlardan Önce Ziyaret, Sonra Ziyafet

İlçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette demokrasimizin temel taşı olan Muhtarlarımıza ikramda bulunup sohbet eden Belediye Başkanımıza Muhtarlarımız 3.Dönem Belediye Başkanlığı Adaylığı için tebrikte bulundular.Ardından Muhtarlarımızın gününü kutlayan Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Muhtarlarımız, vatandaşla bizler arasında köprü vazifesi gören çok önemli bir görevi yürütüyor.9.5 yıllık Belediye Başkanlığı sürecimde Muhtarlarımızla her zaman diyalog halinde olduk ve sorunları anında giderdik.Böylelikle vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirip Muhtarlarımız ile olumlu işbirliği yürütmüş olduk.Bu günün vesilesiyle ziyaretime gelerek beni mutlu eden kıymetli Muhtarlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Görüşmenin sonrasında Muhtarlarımızla hatıra fotoğrafı çekinen Belediye Başkanımız ilçe protokolüyle beraber Muhtarların vermiş olduğu öğle yemeğine katıldı.

Belediye Başkanlığı olarak demokrasimizin en temel yapı taşı olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, saygılar sunarız.