Türkiye Cumhuriyeti 95 Yaşında..

Bugün Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün; “Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.” Deyişinin 95.yıldönümü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95.yıldönümü ilçemizde Çelenk Sunma töreniyle başladı.İlçemiz Atatürk Anıtı önünde saat 13’De başlayan programa İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir KOCAKAYA, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Bekir DOĞAN, GMYO Müdür Yardımcısı Mehmet KESKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR, CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur KARA, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, Mahalle Muhtarları ve Cumhuriyet Sevdalısı vatandaşlarımız katıldı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan program bir dakikalık Saygı Duruşu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.