Yaşa Mustafa Kemal Paşa, Yaşasın Cumhuriyet..

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bugün tam tamına 95 yaşında.

Vatanı uğruna canlarını feda eden ve şanlı bayrağımızı kanlarıyla boyayarak en yükseklerde dalgalanmasını sağlayan şehitlerimizin ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yaşı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Saat 10’da ilçemiz Şehir Stadında gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı ilk olarak bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.Ardından İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN ve Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI öğrencilerin ve halkın bayramını kutlarken Kaymakam GÜVEN günün anlam ve önemine istinaden konuşma gerçekleştirdi.

7’den 70’e Cumhuriyet sevdalısı halkımızın yoğun ilgi gösterdiği program daha sonra şiir, halk oyunları ve judo gösterileriyle sona erdi.