Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Cumhuriyet Yürüyüşünde

Rekortmen yürüyüşçümüz Mustafa KIRAY ve arkadaşları ATA’mıza saygı anlamında bu seferde Sinop’tan Gerze’ye yürüdüler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yürüyüşe koyulan ekibimiz yoğun sıcak havaya rağmen yılmayarak Sinop’tan başladıkları parkuru Gerze’de tamamlamayı başardılar.Bilindiği üzere Milli Bayramlarımızda Anıtkabir, Çanakkale ve ülkemizin nice şehirlerini yürüyerek dolaşan Ultra Doğa Yürüyüşçülerimizi Gerze Parkuru’nda Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI karşıladı.

Oldukça anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Uluslararası rekortmen yürüyüşçümüz Mustafa KIRAY ve kıymetli Ultra Doğa Yürüyüşçülerimiz her sene 29 Ekim’de ülkemizin topraklarını yürüyerek karış karış geziyorlar.Bu bayramda da Sinop’tan başladıkları yürüyüşü yoğun sıcağa rağmen tamamlayan ekibimizi ilk olarak ben karşılamak istedim.Bizleri katıldığı her yürüyüşte fazlasıyla temsil eden ve gurur veren Mustafa KIRAY’a bizlerde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.Yürüyüşün yaşının olmadığını bizlere kanıtlayan Mustafa KIRAY ve kıymetli hemşehrilerimizi böyle anlamlı bir günde gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlikten dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Sinop’tan Gerze’ye gerçekleştirdikleri Cumhuriyet Yürüyüşü’nü başarıyla tamamlayan Ultra Doğa Yürüyüşçülerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.