Gerze,Sinop Tanıtım Günlerinde

Gerze, 1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul/Yenikapı’da düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’nde yer aldı.

İstanbul/Yenikapı’da bu yıl 5.si düzenlenen Tanıtım Günlerine katılan Gerze Belediyesi Hacı Kadı Horozu, El Sanatları Atölyeleri, Tarihi Yakup Ağa Konağı ve Tekel ve Tütün Emekçileri sergisiyle yer alırken, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da gurbet hasreti çeken hemşehrilerimizle hasret giderdi.

Ünlü gazeteci ve yazarların yanı sıra İrem DERİCİ’nin konser programıyla katıldığı etkinlikte CHP Genel Sekreteri Akif HAMZEÇEBİ, CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Gülay YEDEKÇİ, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin ALTAY ve CHP Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ’de hemşehrilerimizle buluştu.Gerçekleşen  etkinlikte ilçemizde ki çalışmalar ve projelerden bahseden Başkan BELOVACIKLI bir açıklama yaparken; “Sinop Tanıtım Günleri vesilesiyle memleket hasreti çeken gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatını yakalıyoruz.Böyle etkinlikler sayesinde yaptığımız çalışmaları ve projeleri birebir hemşehrilerimize anlatırken, aynı zamanda ilçemizin doğal güzelliklerini ve lezzetlerini de ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz.Böyle etkinliklerin yapılması oldukça zordur.Bu vesileyle SİNDEF Genel Başkanı Engin KIRMIZIGÜL ve ekibine, Gerze Derneklerine teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

4 Kasım 2018 tarihine kadar İstanbul/Yenikapı’da sürecek olan Sinop  Tanıtım Günleri’ne tüm hemşehrilerimizi bekler, saygılar sunarız.