Sinop Tanıtım Günleri Sona Erdi

SİNDEF tarafından bu yıl İstanbul/Yenikapı’da 5.si düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri sona erdi.

Gerçekleşen etkinliğe birçok Bakan, Bakan Yardımcısı ve Milletvekili katılırken CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn.Gürsel TEKİN’de Gerze standını ziyaret ederek Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ile sohbet gerçekleştirdi.

Fuarın en fazla ilgi çekici standına sahip olan Gerze standına vatandaşların ilgisi yoğun olurken ziyaretçilere Gerze Nokulu, Gerze usulü peynirli pide, Gerze katlaması, Gerze etli ekmeği vb. ikramlarda bulunuldu.Ziyaretçilerle teker teker sohbet edilirken misafirlerimize tanıtım kitapları, çanta ve şapka armağan edildi.

Gerçekleşen etkinliğimize geçtiğimiz yıllarda ilçemizde Savcılık vazifesini yürüten Oğuzhan ARSLANTÜRK’de ziyarette bulunurken, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet AYDIN kendisine ilçemizi tanıtıcı broşür ve kayık armağınında bulundu.

Ziyaretçilerimizle hasret gideren Belediye Başkanımız gerçekleşen Tanıtım Günleri hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.Başkan BELOVACIKLI ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Uzun yıllardır Gerze’de ikamet edemeyen bir çok hemşehrimizin yanı sıra yolu birçok kez Gerze’den geçmiş olan vatandaşlarımızla bir araya gelebildiğimiz için oldukça mutluyuz.Bu fuar vesilesiyle vatandaşlarımızla kucaklaşıp onlara ilçemiz hakkında bilgileri yüzyüze aktarma fırsatı bulduk.Böyle anlamlı ve emek isteyen özel organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri olan SİNDEF Genel Başkanı Engin KIRMIZIGÜL ve ekibine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak bizleri gurbetçi hemşehrilerimizle buluşturan ve bu özel organizasyonda emek sahibi olan herkese teşekkür eder, ilçemizde uzun yıllar Savcılık vazifesini yürütmesinin ardından standımızı ziyaret ederek bizleri onore eden Savcı Oğuzhan ARSLANTÜRK ve kıymetli eşine saygılarımızı sunarız.