Şampiyon Sahaya İniyor

2017-2018 sezonunu namağlup bitirip şampiyon olan temsilcimiz Gerze Belediyespor sahaya iniyor.

20 Ekim 2018’de Teknik Direktör Alparslan KARAKÖSE ve Yardımcı Antrenör Mustafa KARADENİZ liderliğinde kamp hazırlıklarına başlayan futbolcularımızın çalışmalarda oldukça hırslı ve azimli olduğu gözlendi.

2018-2019 Büyükler Amatör Ligi’ne tartışmasız olarak favori başlayacak olan temsilcimizin ilk rakibi ise Özel İdareSpor.Bu sezon toplam 7 takımın mücadele edeceği ligde ilk hafta maçını 23 Aralık 2018 tarihinde İlçemiz Şehir Stadı’nda oynayacak olan temsilcimiz, hasretle beklenen ve kıl payı kaçan BAL’a bu sene katılmayı planlıyor.

Sinop Merkez’den 1, Türkeli’den 2, Durağan’dan 1, Erfelek’den 1, Boyabat’tan 1 ve Gerze’den 1 takımın mücadele edeceği ligde ilk hafta programı ise şöyle;

23 Aralık Pazar;

Durağanspor-Türkeli Belediyespor

Yer: Durağan İlçe Stadı - Saat: 13.30

Boyabat 1868 Spor-Erfelekspor

Yer: Boyabat Daylı Stadı – Saat: 13.30

Gerze Belediyespor- Özel İdarespor

Yer: Gerze İlçe Stadı- Saat: 13.30

Türkelispor (BAY)

İlk hafta programı bu şekilde olurken Başkan Uğur SAĞIR ve Yönetim Kurulu bir açıklama gerçekleştirdi.Kulüp’den yapılan açıklamada bu sezon hedeflerin şampiyonluğun bir adım ilerisi, BAL olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu; “2017-2018 Büyükler Amatör Ligi’ni namağlup şampiyon bitiren takımımız bu sene de aynı başarıyla şampiyonluğu göğüsleyecektir.Ancak bu sezon hedefimiz sadece şampiyonluk değil.Bu kadar emek ve azmin neticesi tartışmasız BAL olmak zorundadır.Bu sezonun hasretle beklediğimiz o sezon olduğu bilinciyle çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz.Azim ve gayretin olduğu yerde başarımız kaçınılmaz olacaktır.” Açıklamasında bulundu.

Bizlere 46 yıl sonra şampiyonluk sevinci ve gururunu yaşatan temsilcimiz Gerze Belediyespor, Gerze halkının diğer bir isteği olan Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını eminiz ki gösterecektir.Önemli olan ise şudur; Hiçbir başarı, sonsuza dek kalıcı değildir.Ancak önemli olan ve unutulmaması gereken Yönetim Kurulu’ndan futbolcusuna kadar gösterilen azim, gayret ve başarı isteğidir.Bu doğrultuda bizlere düşen görevse şartlar ne olursa olsun temsilcimizi son düdüğe kadar desteklemek olacaktır.