PETRA ve TEMA’dan Hatıra Ormanı’na Ziyaret

Petra Sinop Temsilcisi Semra UYAR ve Tema Vakfı Sinop İl Temsilcisi Kadriye GÖL, PETRA sponsorluğunda TEMA Vakfı ve Belediyemiz ortaklığında 2016 yılı Aralık ayında ilk kazması vurulan Hatıra Ormanı’nı incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdiler.

İlçemiz Devlet Hastanesi mevkiinde bulunan Hatıra Ormanı’nı ziyaret eden temsilciler ilk olarak Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya makamında ziyaret gerçekleştirdiler.Çalışmalar ve doğa üzerine gerçekleşecek projeler üzerine görüşen temsilciler daha sonra Başkan BELOVACIKLI ile birlikte Hatıra Ormanı’nı incelediler.2 yıllık süre zarfında ki gelişimi yerinde inceleyen temsilciler gelişme gösteren ormandan oldukça etkilenirken, toprağın verimsizleştiği bölgelerde de yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aktardılar.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgi görüşlerini belirten Belediye Başkanımız ise yaptığı açıklamada; “Petra sponsorluğunda TEMA Vakfı ve Gerze Belediyesi ortaklığıyla 2016 yılında hayata geçirdiğimiz Hatıra Ormanı için incelemelerde bulunduk.Gerçekleşen ziyarette değerli misafirlerimize bölgede yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler aktardık.Eksik kaldığımız yerlerde edindiğimiz bilgiler doğrultusunda eksikliklerimizi gidereceğiz.Hatıra Ormanı emek isteyen bir süreçtir.Verdiğimiz emeklerin karşılığını önümüzde ki yıllarda alacağız.Gerze halkı çok güzel bir Hatıra Ormanı’na sahip olacak. Gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Petra Sinop Temsilcisi Semra UYAR ve Tema Sinop İl Temsilcisi Kadriye GÖL’e teşekkür ediyorum.” Dedi.