Destek Gecesi Düzenlendi

Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü (GERDAK) yararına destek gecesi düzenlendi.

İlçemiz Yalı Balık Restaurant’da düzenlenen yemeğe Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR, Belediye Meclis Üyesi H. Yücel YUVACI, Av. Kadir OLGUNSOY, Ecz. Emine & Ata ÜNLÜ, Ecz. Zerrin DOLGUN, ADD Gerze Başkanı Hüseyin ŞAHİN, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis KALAY ve çok sayıda doğa sevdalısı katılırken Dernek Başkanı Birol SAZAK açılış konuşması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği konuşmada her Pazar günü gerçekleştirdikleri yoğun katılımlı yürüyüşlere katılımın artmasını beklediğini belirten SAZAK, doğa severler olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerde desteklerini biran olsun esirgemeyen Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya teşekkürlerini iletti.

2018 yılında gerçekleştirdikleri yürüyüşlerin slaytının da yapıldığı destek yemeğinde sürpriz Çerkes Oyunu gösterimi de gerçekleşirken, program yenilen yemeğin ardından sona erdi.