Merkez Camii Yeşillendiriliyor

Vatandaşımızın en çok tercih ettiği kutsal ibadethanelerimizden birisi olan Merkez Camii yeşillendiriliyor.

5 vakit namazımız olmak üzere halkımızın en çok tercih ettiği kutsal ibadethanelerimizden birisi olan Merkez Yeni Camii çevresinde peyzaj çalışması başlıyor.Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın talimatları doğrultusunda harekete geçen Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibimiz Camii çevresine Leylandi Ağacı dikiyor.

Gerek Cenaze Namazları gerekse birçok kutsal günümüzde programların gerçekleştiği Merkez Camii’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız çalışmalarla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Kutsal ibadetlerimizi güzelleştirme anlamında en uğrak ibadethanelerimizden birisi olan Merkez Yeni Camii çevresinde peyzaj çalışması gerçekleştiriyoruz.Bu anlamda Leylandi Ağacı dikerek Camii çevremizi düzenliyoruz.Aynı zamanda gerek tenteleri gerekse çevresi olmak üzere yıkama çalışmaları yaparak Camii çevremizi güzelleştireceğiz.” Dedi.