Camii Yoluna Başlandı

İlçemiz Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi üzerinde yapılacak olan Camii Yeri için yol çalışmalarına başlandı.

Belediyemiz ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar büyük bir titizlik içerisinde yürütülürken kutsal ibadethane inşaatı için Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da ekiplerimizi seferber etti.Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl kilit parke taşı ile kaplanan Şenlik Caddesi üzerinde yapılacak olan Camii için ara yol çalışmalarına başlayan ekiplerimiz ilk olarak belirlenen güzergah üzerini sağlamlaştırdı.Ardından, kum sererek zemini düzleyecek olan ekiplerimizin son dokunuşu ise kilit parke taşı döşeme işlemi olacak.

Çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi alan Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada Kutsal İbadethanelerimizin oldukça önem arz ettiğini, bu doğrultuda da gerek Camii, gerekse Mescitlerimizin çevresi ve ulaşımları için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti.Sözlerini sürdüren Belediye Başkanımız devamında ise; “Geçtiğimiz hafta vatandaşlarımızın en uğrak yeri olan Merkez Camii çevresinde peyzaj çalışması yürütüp temizlik işlemlerine başlamıştık.Bu doğrultuda geçtiğimiz haftalarda bizlere Camii yeri için istekte bulunan 19 Mayıs Mahallesi sakinlerine verdiğimiz sözü yerine getirerek uygun yeri de gösterdik.Kutsal ibadethanelerimiz tüm Müslüman Alemi için övünç kaynağıdır.Bu doğrultuda Atatürk Mahallesi Camii Yeri için vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak adına ara yolu hizmete sokuyoruz.Düzleyeceğimiz zemin üzerine kilit parke taşı döşeyerek bu yolu en kısa sürede hizmete koyacağız.Atatürk Mahallesi sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.