Önce Kahvaltı, Sonra Maç..

2017-2018 sezonunu namağlup bitirip şampiyonluğa uzanan Gerze Belediyespor 2018-2019 sezonunun ilk resmi maçına çıkıyor.

Yenilenen teknik ve futbolcu kadrosuyla sezonun yine en büyük favorisi olan temsilcimiz 23 Aralık Pazar günü saat 13.30’da ilçemiz Şehir Stadı’nda Özel İdare Spor’u misafir edecek.Çalışmalarına başlanılan Sinop 80.Yıl Stadı’nda maçını oynayacak olan temsilcimiz için bizlere düşen görev ise maddi ve manevi takımımızın yanında olmak.

“Önce Kahvatlıya, Oradan da Maça” sloganıyla program düzenleyen Belediyespor Yönetim Kurulu takımımıza destek olmak için kahvaltı programı düzenledi.23 Aralık Pazar günü saat 09.00’da ilçemiz Orta Aile Çaybahçesi’nde takımla birlikte düzenlenecek olan kahvaltı programı için bilet basan Yönetim vatandaşlara destek çağrısında bulundu.Gerçekleşecek programla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu; “Favori olarak çıktığımız bu sezonda hedefimiz BAL.Bu vesileyle de çıkacağımız zorlu sezonda takımımıza destek olmak adına vatandaşlarımızdan destek istiyoruz.İlçemiz Şehir Stadının yenilenme projesi başlıyor.Bu anlamda da Özel İdarespor karşılaşması Sinop 80.Yıl Stadı'nda oynanacak.Gerzeliler yine üstüne düşen görevi yapıp kuşkusuz bizlere destek olacaktır.Bu anlamda da düzenleyeceğimiz kahvaltı programı biletlerine yoğun ilgi istiyoruz.” Dedi.

Düzenlenecek olan kahvaltı programının biletlerine Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler İrtibat Bürosu ile birlikte Vodafone Bayii’nden ulaşabileceğinizi belirtir, sporsever halkımıza saygılarımızı sunarız.