SİYAŞAD’dan Başkan BELOVACIKLI’ya Ziyaret

SİYAŞAD (Sinop Yazalar Şairler ve Sanatçılar Derneği) Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

SİYAŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz YAVUZ, Başkan Yardımcısı Doğan ÖZDEMİR, Sayman Tufan BİLGİLİ ve üyelerin katıldığı ziyarette sanata ve sanatçıya karşı sergilenen duyarlılıklar konuşuldu.Sanatın her alanına büyük saygı duyduğunu niteleyen Başkan BELOVACIKLI derneğe her zaman destek olacağını ve bu anlamda da birçok etkinliklere imza atacaklarını belirttiği sohbette misafirlerine Yılmaz ÖZDİL’in kaleme aldığı “Mustafa Kemal” adlı kitabı armağan etti.

Oldukça verimli geçen ziyarette amaçlarından bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz YAVUZ ise; “Ziyaretimizin amacı derneğimizi ve amaçlarını anlatmak.Bu anlamda sergilediği misafirperverlik ve ilgiden dolaya kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.Karşılıklı desteklerimizin ve işbirliklerimizin neler üzerine olabileceği konusunda gerçekleştirdiğimiz sohbet iki taraf açısından oldukça verimli geçti.Kültürel ve sanatsal anlamda her zaman bir adım önde olan Gerze’ye katkı sağlamak bizlere mutluluk verecektir.” Dedi.

Gerçekleşen anlamlı ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.