Yeni Yıl Takvimi Dağıtıyoruz

2019’un yaklaşmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi hazırladığımız yeni yıl takvimini vatandaşlarımızla buluşturduk.

İlçemizi baştan sona dolaşarak vatandaşlarımıza takvim hediye eden Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda vatandaşlarımızla sohbet ederek problemlerini dinledi.Gerçekleştirdikleri ziyarette vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlayıp Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın selam ve saygılarını ileten ekibimiz ziyaretlerini bu şekilde sonlandırdılar.

Yeni yıl vesilesiyle vatandaşlarımıza takvim armağanında bulunan Başkan BELOVACIKLI ise konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.2019 yılının ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ederek sözlerime başlamak istiyorum.Her yıl bizlere yeni bir umuttur.2019’da bizler için yeni başlangıçlıkları ve mutluluğu müjdeleyen bir yıl olsun.Her yıl olduğu gibi vatandaşlarımıza takvim armağınında bulunduk.10 yıllık sürecimizin kısa bir hikayesini oluşturan tasarımla vatandaşlarımızın işyerlerini ve evlerini süsleyeceğiz.Her yaprağının huzur, mutluluk, sağlık ve barış getireceği bir yıl olmasını temenni eder, saygılar sunarım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak tüm hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve barışın eksik olmadığı bir yıl dileriz.