Başkan BELOVACIKLI Personeliyle Yeni Yılı Kutladı

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, personeliyle birlikte 2019 yılını kutladı.

Belediye Başkanlığı makam odasında personeliyle biraraya gelen Belediye Başkanımız ilk olarak yeni yıl mesajı verdi.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Acısıyla, tatlısıyla Gerze’miz için çok çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.Hizmet aşkıyla başladığımız bu anlamlı yolda hep beraber 9,5 yılı devirmek benim için çok anlamlıydı.Birlikte geçirdiğim bu anlamlı yıllarda bana yapmış olduğunuz yol arkadaşlığından dolayı sizlere teşekkür ediyorum.Daha yaşanabilir bir Gerze hayaliyle başladığımız bu süreçte çok büyük mesafeler kattettik.Yeni yıldan dileğim de bu yol arkadaşlığımızın yine aynı sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde devam etmesidir.Beni fazlasıyla mutlu ettiğiniz bu anlamlı organizasyondan dolayı hepinize teşekkür eder, yeni yılın; sağlık, huzur ve başarı getirmesini dilerim.” Dedi.

Gerçekleşen organizasyon Başkan BELOVACIKLI’nın personeliyle birlikte pasta üflemesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.