Başkan BELOVACIKLI’nın 2019 Yılı Kutlama Mesajı

“İçinde mutlulukların olduğu ancak bir o kadar da üzüntülerini yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Geride bırakmak üzere olduğumuz yıl bizlere birlik ve bütünlük duygularını daha da iyi anlamamız gerektiğini gösterdi.Hep birlikte mücadele verdik vatan için, hep birlikte ağladık şehitlerimiz için.Birlikte haykırdık Cumhuriyeti’mize ve Laikliğimize dil uzatanlara.

Sevgili vatandaşlarım; Daha yaşanabilir bir Gerze için verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakarak; bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yepyeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz. Yeşiline ve mavisine aşık olduğumuz Şirin Gerze’yi daha da geliştirmek, yapacağımız çalışmalar ile 2019 yılında da siz değerli hemşehrilerime hizmet etmenin gayret ve çabası içerisinde olacağımı yinelemek isterim.

Bu vesile ile; Yeni yılın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi temennilerimle 2019 yılının; barış ve kardeşlik yılı olmasını dilerim.”

Osman BELOVACIKLI

Gerze Belediye Başkanı