Dostlarımızın Kapları Temizlenip, Tazelendi

Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri dostlarımızın mama ve su kaplarını temizleyip tazelediler.

İlçemizde ki mama kaplarının tamamını temizleyip, su ve mamalarını tazeleyen ekiplerimiz soğuk havalarda dostlarımızın aç kalmaması için çalışmalarını hızlandırdı.Gerek yaptırdığı kedi evleri ve köpek kulübeleriyle, gerekse dostlarımızın aç ve susuz kalmaması için yaptığı çalışmalarla büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösteren Başkan BELOVACIKLI, verdiği talimatlar doğrultusunda soğuk havalarda dostlarımızın aç ve susuz kalmaması için çalışmalara hız verdiğini belirtti.

Gerçekleştirdiği konuşmada sosyal sorumluluk sahibi vatandaşlarımıza da teşekkür eden Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda soğuk hava dalgalarının ilçemizde şiddetli şekilde hissedileceği bilgisine ulaştık.Bu doğrultuda da ekiplerimizi harekete geçerek geçtiğimiz aylarda ilçemizin dört bir yanına koyduğumuz mama ve su kaplarını temizlemeye ve tazelemeye başladık.Ekiplerimizin yanı sıra dostlarımızın mama ve su kaplarını tazeleyen vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.Gerze halkı bir kez daha örnek bir sosyal sorumluluk örneği gösterdi.” Dedi.