Başkan BELOVACIKLI’dan Sürpriz

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Belediyemiz Çini ve Seramik Atölyesi ile birlikte Belediyemiz Konservatuarı TSM Korosu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nu provalarında ziyaret eden Başkan BELOVACIKLI konser çalışmalarına start veren koromuzla birlikte Sanat Müziği eserlerini seslendirirken, ziyaretin devamında koronun 5.yılı vesilesiyle hep birlikte pasta kesilip, mum üflendi.

Ziyaret ve anlamlı jestinden dolayı korosu adına teşekkür eden TSM Koro Şefi İbrahim KOCABIYIK’ın ardından Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da bir takım açıklamalarda bulundu.Koromuzu istikrarlı çalışmalarından dolayı tebrik Başkan BELOVACIKLI yaptığı konuşmada; “Bugün itibariyle Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu sizlerin de katılımlarıyla 5.yılını dolduruyor.5 yıllık süreçte sergilediğiniz istikrarlı tutumdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sizlerin özverili çalışmalarıyla ilçemizde sanat anlayışını bir adım daha ileriye taşıyarak ilçemizi çevre il ve ilçelerde tanıtma fırsatı bulduk.Başta Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK olmak üzere sizlere teşekkür eder, nice 5 yıllara birlikte ermeyi dilerim.” Dedi.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın gerçekleştirdiği anlamlı sürpriz ziyaret hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.