GENDER’den Başkan BELOVACIKLI’ya Ziyaret

Gerze Tüm Engelliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret etti.

GENDER Yönetim Kurulu Başkanı Birol SAZAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Emine ACEHAN, Zafer BAŞ, Mehmet Nuri COŞKUNSU ve Erol SUCUOĞLU gerçekleştirdikleri ziyarette Engelli vatandaşlarımız için gerçekleşen ve gerçekleşecek projeler üzerine konuşurlarken ana tema engelli bireylerin sosyalleşebileceği alanların oluşturulması üzerine oldu.

Engelli bireylerin toplumda sosyalleşmeleri için birtakım projeleri sunan GENDER Yönetimi, aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın parklarda da yaşamını kolaylaştırıcı çalışmaların gerçekleşmesinin öneminden bahsettiler.

Engelli bireylerin toplumsal yapımızda çok önemli bir yer edindiğini belirten Başkan BELOVACIKLI ise yaptığı açıklamada; “Engelli vatandaşlarımız için birçok proje ürettik ve üretmeye devam ediyoruz.Önümüzde ki 2 aylık süreçte birtakım projeleri de vatandaşımızla paylaşacağız.Aynı zamanda ilçemizde ki en büyük sorun araçların engelli rampalarını kapatacak şekilde park yapmaları.Bu hususta gerekli yaptırımları uygulayacağız.Bana projeyle gelindiği zaman her zaman desteğimi veririm.Kimse bu hususta şüphe duymasın.Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Projelerin masaya yatırıldığı ziyaret önümüzde ki zaman diliminde tekrar görüşülmek üzere sona erdi.