MV.MAVİŞ’ten Başkan BELOVACIKLI’ya İlk Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Sn. Nazım MAVİŞ, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sn. Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Sn. Cevat ŞENSOY ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

2 dönemdir Sinop Milletvekilliği görevini yürüten Sn. MAVİŞ Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya ilk kez ziyaret gerçekleştirirken, görüşmede projeler ve seçim süreci masaya yatırıldı.

“Seçim kaygımız yok, tek amacımız hizmet.”

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri hakkında konuşan Başkan BELOVACIKLI seçim kaygısı olmadığını dile getirirken sözlerinin devamında; “Seçim kaygısı yaşamıyoruz.Bizim amacımız hizmet.Seçime kadar planladığımız bir çok proje ve çalışma var.Bu çalışmalar bizim için seçimin önünde geliyor.Ortak amaç Gerze’ye hizmet olmalı.” İfadelerini kullandı.

“Projelerimizle Gerze’yi marka yaptık.”

Karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyarette Başkan BELOVACIKLI projeler hakkında da konuştu.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Sn.Nazım MAVİŞ’in de açıkladığı üzere Alaeddin ŞAHİN mevkiinde bulunan sahil projemiz onaylandı.Dönemin Sinop Milletvekilleri Sn. Engin ALTAY ve Sn. Mehmet ERSOY  ile çokça verdiğimiz mücadele sonrası projemiz onaylandı.Projenin hazırlanması ve onaylanması hususunda 2012 yılından beri mücadele sürdürüyoruz.Belediye olarakta üstümüze düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.Gerze’yi marka şehir haline getirdik.CittaSlow ünvanıyla beraberde dünyada tanınan bir ilçe olduk.Televizyonlar artık Gerze’nin mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini söylüyor.Bunu başarmak bizim için en büyük onur.” Dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Sn. Nazım MAVİŞ’in ilk kez gerçekleştirdiği ziyaret bu şekilde sona ererken, AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı misafirperverliğinden dolayı Başkan BELOVACIKLI’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanlığı olarak AK Parti Sinop Milletvekili Sn. Nazım MAVİŞ, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Sn. Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Sn. Cevat ŞENSOY ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

pasaport kayıt pasaport kaydı