Uğur MUMCU Anıldı

Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatan ve 24 Ocak 1993 yılında bu uğurda haince katledilen Gazeteci Yazar Uğur MUMCU, ölümünün 26.yıldönümünde anıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gerze Şubesi tarafından hazırlanan programla ilçemiz Uğur MUMCU Meydanı’nda ki anıt önünde anılan MUMCU için ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı seremonisi gerçekleşti.Ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Gerze Şubesi Başkanı Hüseyin ŞAHİN tarafından günün anlam ve önemine istinaden yapılan konuşmanın devamında Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ile birlikte yoğun katılım gösteren vatandaşlarımız tarafından anıt önüne karanfil bırakıldı.

Belediye Başkanlığı olarak düşünce özgürlüğünün unutulmaz temsilcisi, Türkiye’nin demokrasi ve aydınlanma mücadelesinin neferi Gazeteci Yazar Uğur MUMCU’yu aramızdan ayrılışının 26.yıldönümünde özlem, saygı ve sevgiyle anar, faili meçhul cinayetlerin biran önce çözülmesi temennilerimizi sunarız.

pasaport kayıt pasaport kaydı