Başkan BELOVACIKLI’dan Balıkçılara Ziyaret

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI Balıkçı Kooperatifi Başkanı Osman BAŞAR eşliğinde Töngel Sokağı Balıkçılarına ziyaret düzenledi.

Her zaman balıkçı esnafının yanında olan ve destek veren Belediye Başkanımız gerçekleştirdiği ziyarette balıkçılarla bol bol sohbet edip vakit geçirdi.Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan BELOVACIKLI; “Töngel Sokağı’nda avlanan Balıkçı kardeşlerimin daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdim.Gerçekleştirdiğim ziyarette balıkçı kardeşlerimin sıkıntılarını dinleyip çözüm yolu aradık.Her zaman balıkçılarımızın yanında olup mücadele verdim.Bundan sonra da onların her zaman destekçisi olacağım.Misafirperverlikleri ve hoşgörülü tutumlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI gerçekleştirdiği ziyaretin son bölümünde ise Töngel Sokağı balıkçılarıyla hatıra fotoğrafı çekinerek ziyareti sonlandırdı.

pasaport kayıt pasaport kaydı