Köpek Sahiplerine Duyurulur

İlçemizde bulunan sahipli köpekler Belediyemiz tarafından kayıt altına alınmaya başlamıştır.

Bu doğrultuda ilçemizde bulunan köpek sahiplerinin en kısa zamanda Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne gelerek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.Ön kayıt yapılmasının ardından oluşacak randevu sistemi sayesinde Belediyemiz Veteriner Hekimi evlere kadar ziyaret edip köpeklerin genel muayeneleri, oluşabilecek hastalıklar hakkında önlemler, karne temini ve içerikleri hakkında bilgi paylaşımında bulunacaktır.

Ayrıca, kayıt altına alınan köpeklerin tasmalarına seri no ile küpe takılma işlemi uygulanacaktır.Kayıt altına alınmayan köpekler ise sahipsiz köpek sayılıp, Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne alınıp, kısırlaştırma operayasyonu gerçekleşecek ve alındığı bölgeye salınacaktır.

pasaport kayıt pasaport kaydı