Gerze’de Gol Yağmuru

Sinop 1.Amatör Küme’de geçtiğimiz haftayı(BY) geçen temsilcimiz Gerze Belediyespor, ilçemiz Şehir Stadı’nda Durağanspor’u ağırladı.
Şehir Stadı’nın tarlayı andıran zeminine rağmen sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcular gerçekleştirdikleri mücadeleden dolayı taraftarlarca alkışlanırken, müsabakada adeta gol düellosu yaşandı.

Sezona kötü başlayan temsilcimiz ligin geri kalanında puan kaybına tahammül etmezken Durağanspor karşısısında gol oldu yağdı.Maç öncesi takımımızın forma sponsorluğunu üstlenen  Kaban Yapı’ya çiçek takdiminde bulunulmasının ardından maça baskılı oyunla başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda Okan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.5 dakika sonrasında gerçekleştirdiği ani hücumla golü yakalayan Durağanspor skoru 1-1 beraberliğe taşırken, ilk yarıda rakibi üzerinde etkili olan Gerze Belediyespor Süleyman’ın ayağından kazandığı golle devreye 2-1 önde girdi.

Seyircimizin her zaman olduğu gibi yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada takımlar ikinci yarıya aynı 11’lerle başlarken Durağanspor golle başladı.Karşılaşmayı 2-2’lik beraberliğe taşıyan Durağanspor maçın geri kalanında varlık göstermezken, temsilcimiz Gerze Belediyespor karşılaşmayı Okan ve Mert’in attığı gollerle 4-2 önde kapattı.

Hedefe ulaşma yolunda altın değerinde olan 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz kazanma alışkanlığına tekrar yakaladığı maç sonrası taraftarlarımızla birlikte galibiyeti kutladı.

Gerze Belediyespor Yönetim Kurulu maçtan sonra yaptığı açıklamada kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve forma sponsorluğunu üstlenen Kaban Yapı Ramazan KABAN'a teşekkür etti.

pasaport kayıt pasaport kaydı