Avcılar Kulübü’nden Teşekkür Ziyareti

Gerze Avcılar Kulübü Derneği, Dernek Başkanı Hüseyin KÜTÜK eşliğinde Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya makamında teşekkür ziyareti düzenlediler.

Ziyaretleri esnasında Başkan BELOVACIKLI’ya çiçek takdiminde bulunan kulüp üyeleri, Avcılar Kulübü binası için Gerze Belediyesi’nin yer tahsisi hususunda Başkan BELOVACIKLI’ya teşekkür ettiler.Gerçekleşen ziyarette konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı KÜTÜK yaptığı açıklamada; “Avcılar Kulübü’müzü daha ileriye taşımak için yoğun çaba sarfediyoruz.Bu hususta da Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’dan kulüp binası için yer tahsisi ricasında bulunmuştuk.Bizleri kırmayarak talebimizi yerine getiren ve bu hususta çalışmaları hemen başlatan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konuyla alakalı görüşlerini bildiren Başkan BELOVACILI ise; “Avcılar Kulübü bizler için oldukça değerli.İlçemizde faaliyet sürdüren derneklerimize elimizden geldiğince her hususta yardımcı olmaya çalışıyoruz.Avcılar Kulübü’müz gerek festivallerimiz olsun, gerekse ihtiyaç duyduğumuz her hususta bizlere yardımcı oluyor.Benden istedikleri yer tahsisi hususunda da elimizden geleni yapıp uygun yeri kendilerine veriyoruz.Ölçümlerin yapıldığı bölgede projenin çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Gerze Avcılar Kulübü Derneği’ne yeni binalarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

pasaport kayıt pasaport kaydı