Başkan BELOVACIKLI Yakın Takipte

10 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde ilçemizde gerçekleşen bütün çalışmaları yakinen inceleyen Başkan BELOVACIKLI, 19 Mayıs Mahallesi ve Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleşen çalışmalarıda yerinde inceledi.

Çalışmaların gerçekleştiği bölgede üst yapı ve alt yapı çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanımız, çalışmaların sağlıklı ve titiz şekilde ilerlemesi için ustalarımızla sohbet gerçekleştirdi.Gerçekleşen çalışmalar hakkında ustalarımızla fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanımız vatandaşın isteği doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek çalışmaların yürütüldüğünü belirttiği açıklamasında; “10 yıllık hizmet sürecinde ilçemizi modern ve çağdaş bir seviyeye ulaştırma adına bir çok çalışma gerçekleştirdik.Bu çalışmalarımızın kusursuz olması adına da yakinen incelemelerde bulunuyorum.İlçemiz vatandaşlarının en büyük problemi olan Gençlik Caddesi’nin üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının devamında ilçemiz Şehir Stadı mevkiinde de peyzaj ve üst çalışmaları başlattık.Bölge vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleşen çalışmaların verimliliğini incelemek için gerçekleştirdiğim ziyarette ustalarımızla fikir alışverişinde bulunduk.Ayrıca Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleşen doğalgaz çalışmalarının yarattığı tahribatı en aza indirgemek için de çalışmalarımız devam ediyor.Bu bölgelere gerçekleştirdiğim ziyaretlerde de vatandaşımın mağduriyetini en az indirgemek için çalışmaların biran önce tamamlanması talimatını verdim.Bizim hedefimiz sadece hizmet.Bu amaçla da çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Önümüzde ki günlerde ilçemizde gerçekleşen çalışmalarla ilgili siz değerli vatandaşlarımıza bilgi aktarımı sağlayacağımız bildirir, saygılar sunarız.

pasaport kayıt pasaport kaydı