Belediye Personeli, Başkan BELOVACIKLI’nın Yanında

Yaşam hayatında işçi ve emekçinin her koşulunda her zaman yanında olan Başkan BELOVACIKLI, Belediye İşçisiyle toplantı gerçekleştirdi.

İlçemiz Say Aile Çaybahçesi’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Personeli tam katılım gösterirken su böreği, kuru pasta ve meyvesuyu ikramında bulunuldu.

“Ben hepinizin Osman Ağabeyi’yim.”

Davete katılım gösteren tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür eden Başkan BELOVACIKLI yaptığı konuşmada; “Öncelikle mesai saati bitiminde buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.Gerze Belediyesi’nin böyle kalabalık bir kadroya sahip olması benim adıma mutluluk verici.Hayatım boyunca işçi ve emekçinin yanında oldum.Ben asla kadrolu işçi, taşeron işçi diye ayırt etmedim.Hiçbir zaman sizlere Belediye Başkanı olarak yaklaşmadım.10 yıllık süre zarfında sizlere kapım hep açık olduğu gibi, işçimi vatandaştan ayırmadım.Bende sizler gibi yaşıyorum.Ben sizlerin her zaman Osman Ağabeyi oldum ve öylede devam edeceğim.Gerçekten biz bir aileyiz.Göreve ilk başladığımda herkes çok iyi biliyorki personelin geçmişten gelen alacağı, icralar vs. yığınlaydı.Ancak bunların hepsini ödedik ve artık üreten bir Belediye konumundayız.”dedi.

“Parayı önce işçiye veririm.”

Belediye’nin ekonomik stratejisinden de bahseden Başkan BELOVACIKLI; “Benim için işçi herşeyin önündedir.Sizler benim personelim değil, işçi ve emekçi kardeşlerimsiniz.Alt yapıdan üst yapıya Gerze’yi birlikte yönettik ve başarıyı birlikte kazandık.Para konusuna gelince..Benim için para önce işçiye verilir.Çünkü gecesini gündüzüne katarak, çoluğundan çocuğundan ve ailesinden fedakarlık ederek memleketine hizmet eden adamın parası herşeyden önemlidir.Bu yüzden para önce işçinin hakkıdır.Hiçbirinizin ödemesinde aksaklık yaşatmadım ve yaşatmayacağım.” İfadelerini kullandı.

“Taşeron İşçiye Toplu Sözleşme Yapacağım.”

En önemli konulardan olan Taşeron statüsünden kadrolu işçi statüsüne geçen kardeşlerimiz içinde konuşma yapan Belediye Başkanımız; “İşçinin hakkını alması için greve gitme çağrısını bile ben yaptım.Arkadaşlar, hepinizi bir şekilde iş sahibi yaptım.Ekmeğin bir ucundan tuttunuz, bunu bırakmayın.Dışarıdan ben olsam işçiye 3000 TL veririm diyenler varmış.Ülkenin bu ekonomik durumunda bunu söyleyen doğruyu söylemiyor demektir.Ama hiç merak etmeyin.Ben her zaman yanınızda oldum ve olmaya da devam edeceğim.Yeni düzenlemeyle önümüze sunulan Toplu Sözleşme’lerinizi imzalayıp, hakkınızı her zaman olduğu gibi sizlere vereceğim.” Dedi.

Gerçekleşen toplantıda Başkan BELOVACIKLI’yı alkışlayan işçi kardeşlerimiz Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, böyle toplantılarla içinde bulundukları sıkıntıları çözüme kavuşturduğu için de teşekkür ettiler.

Program, işçi kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğu Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yla çekindikleri toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.