Başkan BELOVACIKLI’dan Korolara Jest

Belediye Başkanlığı döneminde her zaman sanatın ve sanatçının yanında durarak desteğini esirgemeyen Başkan BELOVACIKLI, Gerze Belediyesi Konservatuarı bünyesinde ki korolara yemek daveti verdi.

İlçemiz Geruze Hotel’de gerçekleşen yemeğe korolarımız tam kadro katılırken, katılımcılar Başkan BELOVACIKLI’ya ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.Yemek ziyafetinin ardından tek tek masaları dolaşarak misafirleriyle sohbet eden Başkan BELOVACIKLI geceyle ilgili yaptığı açıklamada; “Sanat, toplumun aynası ve ışığıdır.Sizler sayesinde ilçemizde kültürel ve sanatsa faaliyetler üst düzeyde ilerliyor.Yıllar geçtikçe Konservatuarımız bünyesindeki katılım artmakta.Bu sizlerin azimli çalışmasının meyvesi.Uzun zamandır planladığım bu daveti yoğun tempodan dolayı bir türlü hayata geçirememiştik.Böyle bir gecede davetimize katılım gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.Bu kalabalık gerçekten çok güzel bir mesaj oldu.” Dedi.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın konuşması büyük alkış toplarken, katılımcılar geçirdikleri anlamlı gecenin ardından Başkan BELOVACIKLI’ya teşekkür ettiler.Gerze’nin sadece kültürel ve sosyal faaliyetlerde değil, her alanda gelişmesinin temel kaynağının Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI olduğunu belirten koro mensupları, her zaman Osman Başkan’ın yanında duracaklarını söylediler.

Belediye Başkanlığı olarak anlamlı davetimize katılan Gerze Belediyesi Konservatuarı koro mensuplarına teşekkür eder, ilçemizde ki sanatsal faaliyetlerde her zaman destek vereceğimizi ve bu hususta durmadan, yorulmadan çalışacağımızı belirtiriz.