Başkan BELOVACIKLI’nın Regaib Kandili Kutlama Mesajı

“Kutsal günlerimiz; sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı önemli ve müstesna günlerdir.

Dayanışma, birliktelik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, küslüklerin ortadan kalkıp yerini barışa bıraktığı, duyguların karşılıklı biçimde hissedildiği günlerimizden birtanesi de üç ayların başlangıcı anlamını taşıyan mübarek Regaib Kandili’dir.İçinde Regaib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir.Bu faziletli gün ve geceleri fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu vesileyle rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Regaib Kandili’nde rabbimizden af ve bağışlanma dilememiz gerektiğini belirterek üç ayların başlangıcı olan mübarek Regaib Kandili’nin başta tüm İslam Alemi’ne, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.”

Osman BELOVACIKLI

Gerze Belediye Başkanı