Başkan BELOVACIKLI’dan Vatandaşa Kandil Simiti

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI geleneği bozmadı.

Üçayların habercisi olan mübarek Regaib Kandili’nde gün içerisinde Belediyemiz Hizmet Binasında vatandaşa Kandil Simiti ikramında bulunan Başkan BELOVACIKLI, akşam ise ibadetini yerine getiren vatandaşlarımıza Camii önlerinde de ikramda bulundu.

Kutsal dinimizin böylesine özel ve anlamlı günlerinde vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunan Başkan BELOVACIKLI ilçemizde ki tüm Camiilerde dağıttırdığı Kandil Simiti ikramı için bir açıklama gerçekleştirdi.Üçayların habercisi olan mübarek Regaip Kandili’nde dua kapılarının ardına kadar açık olduğunu belirten Başkan BELOVACIKLI; “Dinimizce üç ayların habercisi olan mübarek Regaib Kandili’nde vatandaşlarımıza Kandil Simiti ikramında bulunduk.Dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın ve en önemlisi küskünlüklerin yerini barışa bıraktığı bu önemli günlerde dua kapılarımızın ardına kadar açık olduğunu unutmamamız gerekir.Böyle ikramlarla vatandaşımızla kucaklaşıyoruz.Gelenek haline getirdiğimiz bu tür aktivitelerle dinimizin bize emrettiği hadisleri yerine getiriyoruz.Allah, bu mübarek gecede tüm İslam Alemi’nin dualarını kabul etsin inşallah.Başta vatandaşlarım olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Regaib Kandili’nin hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili’ni kutlarız.