İNANIYORUZ..! Başkan BELOVACIKLI 1 Nisan’da Yine BAŞKAN

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, 31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri vesilesiyle izine ayrıldı.

Görevinin son gününde Başkan BELOVACIKLI’ya makamında ziyaret düzenleyen personel, yaklaşan seçimlerde destekçisi olduklarını yinelerken başarı dileklerinde bulundular.Personelinin sürprizinden dolayı memnuniyet duyan Başkan BELOVACIKLI 10 yıllık mesai arkadaşlarına yaptığı açıklamada; “Sinop çevresine Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini birlikte gösterdik.Fikir ayrılıklarına da düşsek bunların hepsi ilçemizin başarısı içindi.Gecemizi gündüze kattık, 7/24 doğup büyüdüğümüz memlekete hizmet ettik.Benimle beraber geçirdiğiniz 10 yıllık yol arkadaşlığı sürecinde birbirimizi mahcup etmedik.Bu güzel davranışınız ve temennilerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Ardından, Belediyemiz Hizmet Binası personeli Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yla birlikte seçimler öncesi görevinin son gününde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanlığı olarak, 10 yıllık hizmetleriyle Gerze’ye çağ atlatan Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya seçimlerde başarılar dileriz.