Başkan ŞENSOY Göreve Başladı

31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde Gerze Belediye Başkanlığı’nı kazanan Cevat ŞENSOY, mazbatasını teslim almasının ardından görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim almasının ardından Belediye Başkanlığı Hizmet Binasına gelen Belediye Başkanımız, kendisini bekleyen vatandaş ve Belediyemiz Personeline kısa bir konuşma yapmasının ardından personelle tokalaşarak makamına çıktı.

Gerçekleşen devir teslim törenine Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri katılırken, Belediye Başkanvekili Semra DEMİR kısa bir konuşma gerçekleştirdi.Hizmet sürecinde başarılar dileyen DEMİR, Gerze Belediye Başkanlığı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ardından, koltuğu teslim alan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ziyaretçilere yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardır hayalini kurduğumuz Belediye Başkanlığı’nı çok çalışmanın ardından kazanmış bulunuyoruz.Bu doğrultuda bizlerle beraber yürüyen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Ben 1,5 aydır Türk Bayrağı rozetiyle dolaşıyorum.Çünkü bu dakikadan itibaren bizim için parti ayrımı yok, vatandaşıma hizmet var.Gerze’mizi bir adım ileriye taşımak için yoğun çaba sarfedeceğiz.Değinmek istediğim önemli konulardan birtanesi de Belediye Personeli’nin akibeti.Bu kurumda çalışan, emeğini ortaya koyan hiç kimse yerinden de ekmeğinden de olmayacak.Bizler hizmet etmeye geldik.Bu hizmeti de çalışan personelimle beraber sürdüreceğim.Önümüzde hazırladığımız projeler var.Önceliğimiz bunları hayata geçirmek.Böylece ilçemizin ihtiyaç duyduğu sıkıntıları gidereceğiz.Memleketim için kim bir çivi çakmışsa Allah ondan razı olsun.Gerze Belediye Başkanlığı tüm ilçe sakinlerine hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemizin yeni Belediye Başkanı olan Sayın Cevat ŞENSOY’a, Belediye Meclis Üyelerine ve İl Genel Meclis Üyelerine hayırlı olmasını diler, saygılar sunarız.