Başkan ŞENSOY Teşekkür Turunda

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY teşekkür ziyaretleri kapsamında pazarcılarımızla biraraya geldi.

Belediyemiz Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ile birlikte pazarcıları ziyaret eden Başkan ŞENSOY gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, esnafımızın derdini dinleyip kısa vadede çözümler üreteceğini belirtti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında mevcut pazaryerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Seçimleri geride bıraktık.Bu anlamda da köylüsü kentisi tüm vatandaşlarımla biraraya gelerek dertlerini dinledik.Hepimizin bildiği üzere seçimlerde de belirttiğimiz Modern Pazaryeri projemizi hayata geçireceğiz.Ancak pazarcı esnafımızın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmak içinde çalışmalar yürüteceğiz.Gerçekleştirdiğimiz ziyarette kendileriyle konuşup sorunlarını dinledik.Bu anlamda da gerekli notları aldık.En kısa sürede pazarcı esnafımızın sorunlarına derman olacağız.”dedi.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a ilgi yoğun olurken, vatandaşlar sık sık hatıra fotoğrafı çektirerek Başkan ŞENSOY’a görevinde başarılar diledi.