İYİ Parti’den Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim ARAT, Belediye Başkan Adayı Cemal YILDIZ, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanımız, çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra sohbet gerçekleştirdi.

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı’nın hayırlı olsun dileklerini kabul eden Başkan ŞENSOY gerçekleştirdiği sohbette; “Seçimleri geride bıraktık.Bundan sonra söz verdiğimiz gibi A-B Partisi yok.Gerze’mize hizmet etme zamanındayız.Görev süremiz boyunca ilçemize hizmet edip projelerimizi hayata geçireceğiz.Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum.Kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaretler yoğun şekilde devam ederken Başkan ŞENSOY’un misafirlerine karşı tutumu da büyük alkış topladı.