SİAD’dan Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

SİAD (Sinoplu İş Adamları Derneği) Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİAD Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyarette Sinop için gerçekleştirilecek projeler masaya yatırılırken, Başkan ŞENSOY misafirleriyle ileriye dönük plan alışverişinde bulundu.

Başkan ŞENSOY’a görevinde başarılar dileyen SİYAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada; “SİAD vb. amaç güden derneklerimiz bizler için oldukça kıymetli.Çünkü il ve ilçe bazında Sinop’umuzu marka bir şehir yapma, turizmde hedef şehir haline getirme amacında sivil toplum örgütlerimizin önemi oldukça büyük.Bizler sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman iç içe olup ilçemizi bir adım ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız.Bu hususta gerçekleşen anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda SİAD yönetimi Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a kotra armağınında bulundu.