MHP’den Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gerze İlçe Başkanlığı tebrik ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a ziyarette bulundu.

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan AYDİLEK, Belediye Başkan Adayı Kerim ULUSOY, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyarette ilçemizde gerçekleştirilecek projeler de masaya yatırıldı.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Başkan ŞENSOY; “Misafirlerimiz sağolsun bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini göstermek adına ziyaretlerde bulunuyor.En başında söylediğim bir husus vardı.Seçim bitti ve artık A-B Partisi ayrımcılığı yok.Amacımız Gerze’ye hizmet.Bunuda hep birlikte başaracağız.Bu vesileyle gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.