Başkan ŞENSOY’dan Kaymakam GÜVEN’e Ziyaret

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette misafirlerini karşılayan ilçemiz Kaymakamı misafirlerine hayırlı olsun temennilerinde bulunmasının ardından sohbet etti.Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyelerine hayırlı olması temennilerinde bulunan Kaymakam GÜVEN, hizmet süresi boyunca başarılar diledi.

İlçemiz hakkındaki projelerinde konuşulduğu görüşmede açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Gerek vatandaşlarımıza gerekse bizlere kapısı her daim açık olan Kaymakamımız Sayın Murat GÜVEN’e ekip olarak ziyarette bulunduk.Gerçekleştirdiğimiz ziyarette ilçemiz hakkında hayata geçireceğimiz projeleri anlattık.Tek gayemiz ilçemizi birkaç adım daha ileriye taşımak.İnşallah bu işten alnımızın akıyla çıkacağız.Güzel bir çalışma ortamı yakaladık.Ekip olarak Gerze’mizi hakkettiği seviyelere taşıyacağız.Ziyaretimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan Kaymakam Sayın Murat GÜVEN’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.