Başkan ŞENSOY İl Koordinasyon Toplantısında

Başkan ŞENSOY İl Koordinasyon Toplantısında

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 2019 yılı 2.Dönem İl Koordinasyon Toplantısına katıldı.

    Vali Yardımcısı’nın yürüttüğü toplantıya İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı, Bölge Müdürleri ve Kurum ve Daire Amirleri katılırken ilçemizde ki projeler hakkında da bilgiler aktarıldı.Gerçekleşen toplantı programında Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a ilgi yoğun olurken görüşmede Şahin Tepesi’nde yapımı devam eden yol çalışmaları, Şehir Stadyumu, Sorkun Şelaleleri, Ön Arıtmalı Derin Deşarjı Projesi ve Alaettin Şahin Caddesi güzergahında ki T’ler hakkında bilgiler paylaşıldı.

    Toplantı sonrası vatandaşlarımızı bilgilendirme adına açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY;

    “Derin Deniz Deşarjı Haziran Ayı’nda Teslim Edilecek”

    Kara kısmı biten ve deniz kısmında büyük mesafe katedilen Ön Arıtmalı Derin Deniz Deşarjı Projesi hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Büyük mesafe katedilen projede sona yaklaştık.Aldığımız bilgiler doğrultusunda da Ön Arıtmalı Derin Deniz Deşarjı Projesi Haziran Ayı’nda tamamen bitip teslim edilecek.Bu sayede denizlerimiz %70 oranında temizlenip hakkettiğimiz Mavi Bayrağı ilçemizde dalgalandıracağız.” Dedi.

    “Sorkun Şelalesi Tabiat Alanı’nda çalışmalar başlayacak.”

    Geçtiğimiz yıllarda Milli Tabiat Alanı olarak ilan edilen Sorkun Şelaleleri içinde aldığı bilgileri aktaran Başkan ŞENSOY; “Sorkun Şelaleleri ilçemizde ki turizm planlamasında önemli bir yer kaplıyor.Bu kapsamda Milli Tabiat Alanı olarak ilan edilen bölgede peyzaj çalışmaları başlayacak.Akabinde ise verdiğimiz projeler kapsamında yol çalışmalarına başlanmasını bekleyeceğiz.” Dedi.

    Alaettin Şahin Caddesi’nde ki T’ler içinde ekonominin iyi seviyelere gelmesi halinde 6 aylık bir çalışmayla projenin tamamlanacağı bilgisini veren Belediye Başkanımız ayrıca ilçemiz Şehir Stadyumu ile ilgili de bilgi paylaşımında bulundu.

    “Şehir Stadyumu Çalışmaları Mayıs Ayı’nda Başlıyor.”

    İlçe Şehir Stadyumu hakkında bilgi paylaşan Belediye Başkanımız; “Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr.Nazım MAVİŞ’in girişimleri neticesinde ilçemizin en büyük eksiği olan Şehir Stadyumu ihalesi gerçekleşti.Bu doğrultuda da aldığımız bilgiler çerçevesinde Mayıs Ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını müjdelemek isterim.İnşallah Ağustos Ayında ilçe Şehir Stadyumu tamamen hazır bir şekilde yeni sezona hazır olacaktır.Gençlik Spor Bakanımız Sn. Dr.Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Milletvekilimiz Sn. Dr.Nazım MAVİŞ’e katkılarından dolayı teşekkür ederim.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

    “Şahin Tepesi güzergahı 2019 yılında hizmete girecek.”

    Gerçekleşen heyelanlar sonucu ilçemizde çökme yaşanan Şahin Tepesi mevkii’nde devam eden çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde servis yolunu bölgede hizmete açmıştık.Karayolları tarafından çalışmaları hızla devam eden bölgede aldığımız bilgiler neticesinde 2019 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanıp yolun hizmete gireceğini belirtmek isterim.” Dedi.

    Gerçekleşen İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanımız kendisini tebrik ederek görevinde başarılar diledi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı