Başkan ŞENSOY Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde ve ilçemiz Atatürk Mahallesi’nde süren çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve başladığında Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne raylı kapı sistemi yapılması talimatı veren Belediye Başkanımız günümüz itibariyle çalışmalarında büyük mesafe alınan bölgede incelemelerde bulundu.Gerek araç filosu gerekse kullanışlılığı açısından göz kamaştıran Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde en büyük eksiklik şüphesiz kapısının olmamasıydı.

Vatandaşların eksiklik olarak nitelendirdiği öneriyi dikkate alan Belediye Başkanımız talimatını verdiği çalışmaları yerinde incelerken birtakım açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü araç-gereç ve tasarruf anlamında bizim en önemli birimimiz konumunda.Bu hususta göz kamaştıran Müdürlüğümüzde en büyük eksiklik şüphesiz kapı eksikliğiydi.Belediyemiz Demirci Atölyesi ustaları tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde bu bölgede büyük mesafe katettik.Önümüzde ki günlerde oldukça modern bir sistemle hizmete açacağız.Ustalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Aynı zamanda bu bölgede gerçekleşen yol çalışmalarını da inceleyen Belediye Başkanımız; “Destek Hizmetleri Müdürlüğü’müzün önünde ki yol olumsuz hava koşullarında gerek vatandaşlarımıza, gerekse araçlarımıza sıkıntılar yaratıyordu.Bu bölgede vatandaşlarımızın da talebi doğrultusunda kilit parke taşı çalışmalarına başladık.Kum sererek düzlediğimiz zeminde titiz çalışma yürüterek sonuca ulaşmayı planlıyoruz.Bu hafta içerisinde bölgede ki yol çalışmalarını bitirip burayı da halkımın hizmetine açacağız.” Dedi.